معرفی برج مجلل چیتگر آترا
برج مجلل آترا کوهک از معدود برج های نوساز منطقه 22 است که موعد تحویل ساکنینی که آن را پیش خرید کرده اند تابستان همین امسال بوده. این برج 17 طبقه که در بلوار کوهک قرار دارد یکی از مجلل ترین و لوکس ترین برج های شخصی ساز دارای سند منطقه می باشد. برج لاکچری آترای مشتمل بر 78 آپارتمان می باشد که هر طبقه آن دارای 6 واحد با متراژ و تعداد خواب متفاوت می باشد. از جهت دسترسی نیز بلوار کوهک دسترسی آسانی برای ساکنین این برج به بزرگراه آزادگان، همت، حکیم و اتوبان تهران کرج را فراهم می کند.
تعاونی صاحب امتیاز برج مجلل آترا
این برج یکی از برج های شخصی ساز است که توسط برادران هاشمی ساخته شده است. پروژه های بسیاری توسط برادران هاشمی در منطقه ۲۲ تهران به ثبت رسیده است؛ اما آترا اولین برجی است که آنها ساخته اند. اولین واحدهای این برج در خرداد ۱۳۹۹ آماده تحویل بودند.
پس با توجه به اینکه هم اکنون این برج دارای واحدهای تکمیل شده می باشد می توانید با استعام گیری از املاک کهن و بررسی فایل های این سایت توسط لینک خرید خانه در کوهک پیگیر واحدی مناسب جهت زندگی و حتی سرمایه گذاری در این منطقه باشید.


امکانات برج مسکونی آترا
آپارتمان های برج مجلل آترا از آپشن های زیر برخوردار خواهند بود :
-
لابی شیک و مجلل
-
مجهز به سه لاین آسانسور نفربر و باربر
-
سالن اجتماعات و مراسم
-
سالن ورزشی
-
سیستم اعلان و اطفاء حریق در تمامی ساختمان
-
کافی شاپ
-
کافی شاپ
-
درب ضد سرقت
-
مجهز به سیستم برق بأس داکت


موقعیت مکانی برج آترا
آدرس برج آترا در منطقه ۲۲ تهران، واقع در بلوار کوهک است. این برج در خیابان سهراب سپهری و همسایگی شهرک زیتون قرار دارد. در مقابل این برج، مجتمع تجاری طوبی قرار دارد.
امکانات تفریحی و تجاری برج آترا چیتگر
طبقه همکف این مجتمع با ۸۲۰ متر زیربنا، دارای ارتفاع ۵ متر است. در این بخش، سالن اجتماعات و مراسم، سالن ورزشی، کافی شاپ و لابی شیک و زیبا وجود دارد.
قیمت خرید و فروش واحدهای برج لوکس آترا
هر واحد آپارتمان در برج مجلل آترا طبق متراژ و پیشرفت فیزیکی، قیمت گذاری می شود. خرید و فروش این واحدها، نیازمند مراجعه به دفتر سازنده، جناب آقای هاشمی است. در هنگام بستن قرارداد می توان کد رهگیری گرفت.



تعیین قیمت هر واحد از این برج، بر اساس طبقه و جهت آن صورت می گیرد. قیمت ها همواره در حال تغییر است. به همین دلیل قبل از خرید، بهتر است از یک مشاورین املاک کهن قیمت به روز را استعلام کنید.
در هنگام پیش فروش واحدهای برج آترا، ۹۰ درصد قیمت به صورت نقدی (۶۰ درصد عقد قرارداد و ۳۰ درصد قسط) پرداخت شده و ۵ درصد به جهت سند و ۵ درصد برای تحویل باقی می ماند. این یکی از بهترین شرایط خرید در منطقه ۲۲ تهران محسوب می شود.